Masopust 2022

Milí sousedé,

Nový rok se pomalu rozjíždí a blíží se nám první velká společenská událost letošního kalendáře, Masopust!

Letos připravujeme společně se Spolkem Hájovna již třetí ročník masopustního veselí a těšíme se na to moc! Rezervujte si tedy ve svých kalendářích nedělní odpoledne 27. února, oprašte staré masky, nebo se pusťte do výroby nových, abychom to měli pěkně barevné a zajímavé. Můžete už také zkoušet ideální recept na koblihy a přitom si trénovat zpěv masopustních písní…obojí přijde v masopustním průvodu náramně vhod. Nezapomeňte si s sebou vzít také různá chřestidla, frkačky, píšťalky, pokličky a jiné domácí perkusní nástroje.

Slet masek a zahájení masopustního průvodu se uskuteční u sochy Jana Nepomuckého v ulici Nad Hliníkem ve 14.30 hodin. Průvod se poté přesune do Hájovny, kde bude masopustní rej pokračovat. Na místě se můžete těšit na tradiční masopustní občerstvení a opékání buřtů. Chystáme také zábavné hry pro děti i dospělé.

Jelikož ale každá sranda něco stojí, budeme rádi, když přípravu Masopustu podpoříte krom své přítomnosti též finančně buď na transparentní účet Spolku Homolka-Motol 2001748394 / 2010 nebo přímo na místě. Děkujeme!

Za sousedský spolek Šárka Malá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *