Rekonstrukce koupaliště Motol – dotazník a veřejné setkání

Milí sousedé,

V minulém týdnu jsme zveřejnili informaci na stránkách homolkamotol.cz a facebookové stránce o záměru města změnit jedno z nejúžasnějších míst co zde máme. Rekonstrukce koupaliště Motol od základů, vč. výstavby nové betonové dvoupodlažní budovy a betonového ostrůvku.

Děkujeme za Vaše ohlasy, které nás naplnily optimismem, že sdílíme stejný názor a zároveň energií, že s tím něco musíme udělat. Píšete, že jste překvapeni stejně jako my megalomanským a necitlivým pojetím „rekonstrukce“, kterou město připravuje.

Pojďme se tedy společně pokusit prosadit naší vizi rekonstrukce koupaliště, která by respektovala jeho současný přírodní ráz, civilní charakter provozu a brala ohled na názor místní komunity a současných uživatelů koupaliště!

Chceme vystoupit s peticí, která bude maximálně reprezentovat názor širší komunity a bude-li to třeba tak vystoupit jako občané Motola v interpelacích Rady města. Proto přikládáme kratičký dotazník, kde můžete vyjádřit svou představu o rekonstrukci koupaliště, která by se vám líbila. Současný návrh resp. studii naleznete ke stáhnutí zde.

Zveme vás také na setkání u hřiště Kudrnova, které proběhne ve středu 2. 6. 2021 v 18 hodin, kde budete mít další možnost vyjádřit svůj názor osobně a můžete spolu s námi doladit další postup.

Za Sousedský spolek Homolka-Motol

Šárka Malá, Jakub Janák

(Účastí na akci potvrzujete, že jste v posledních 48 hodinách absolvovali negativní antigenní test, nebo jste 14 dní po prodělané nákaze covid-19.)

 

Odkazy:

Dotazník k rekonstrukci
Současný návrh (studie)

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *