Skřítkové z bláta – 24.-25. 4.

Aktualizace: kvůli nepřízni počasí přesouváme na víkend 24.-25. 4.

Milí sousedé, a hlavně milé děti,

srdečně vás zveme na tvořivé odpoledne v místním lese. Zavřete oči a představte si, že náš les není tak úplně obyčejný. Ve starých stromech podél cesty se zabydleli podivuhodní nájemníci. V zimě spali, ale jarní sluníčko je vylákalo ven a teď vykukují ze svých stromových skrýší. Mají obličeje z bláta, místo nosů větvičku nebo šišku a vlasy z mechu a kapradí. Lesní skřítkové!

Umíte si to představit? A nebojíte se mokré hlíny? Tak přijďte v sobotu 17.4. na parkoviště Brdlíkova. Budou tu pro vás připraveny balíčky keramické hlíny, ze které si můžete na kmen stromu uplácat skřítka nebo jinou lesní bytost podle své fantazie. Přírodniny ke zdobení najdete v lese. Přijďte si užít tvoření na čerstvém vzduchu a trochu se zabahnit. Možná se vám tvoření z hlíny zalíbí natolik, že si kousek odnesete domů!

Prosím, rezervujte si čas a počet balíčků hlíny. Při sbírání přírodnin ke zdobení buďte ohleduplní k přírodě. Doporučujeme vzít s sebou vlhký hadřík na utření rukou.

Akce je bezkontaktní. Prosím, dodržte platná protiepidemická opatření. V případě nepříznivého počasí (déšť, vítr) se akce přesune na jiný termín.

Rezervovat si přesný čas a hlínu můžete přes tento formulář.

Těšíme se na vás!

Vaši sousedé z Brdlíkovy ulice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *