Bezkontaktní Stezka odvahy 6. listopadu

Milí sousedé,

Zdravíme vás a doufáme, že se máte dobře, jste zdraví a nic vám neschází!

Doba je složitá a vcelku neveselá. Přesto se kolo roku točí dál, máme tu podzim a s ním dlouhé večery plně stínu a tmy a možná i nějakých strašidel číhajících v lese…

Abychom vás trochu rozveselili, připravili jsme si pro vás a vaše děti bezkontaktní Stezku odvahy v pátek 6. listopadu od 17.30 hodin se startem na parkovišti v ulici Brdlíkova. Na stezku, která bude osvětlená svíčkami a povede naším lesem, se mohou odvážit menší i větší děti od 0 do 99 let . Pro menší děti bude připravena trasa kratší s hodnými strašidly, větší děti pak půjdou delší trasu.

V souladu se současnými epidemiologickými nařízeními vás prosíme, abyste přišli pouze v roušce a povoleném počtu osob ve skupině nebo jako rodina. Stezka bude kompletně bezkontaktní a účastníci by se v žádné její části neměli potkávat. Strašidla budou zůstávat v povolené vzdálenosti.

Pokud máte chuť se přidat, vyplňte prosím tento rezervační formulář, kde si můžete vybrat i čas startu a kategorii (menší/větší děti). Do formuláře prosím také uveďte vás email nebo telefon, abychom vás v případě potřeby mohli kontaktovat, například kdybychom museli Stezku zrušit kvůli nepřízní počasí.

Budete-li mít chuť přispět na organizací Stezky, u startu bude kasička, kam můžete vhodit vás příspěvek. Doporučujeme 0 – 50 Kč za rodinu nebo účastníka .

Těšíme se na vás!

za Sousedský spolek Homolka – Motol

Šárka, Katka, Mirka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *