Oživujeme sokolovnu v Motole. Přidejte se k nám!

Dámy a pánové, milí sousedé, přijďte ve středu 20. března v 18 hodin do Pizzerie Justina (Kudrnova 4A). Zahajujeme tam veřejnou debatu nad
využíváním sokolovny v Motole naší komunitou.

Podařilo se nám totiž na Magistrátu Prahy otevřít možnost provozování sokolovny přímo naší komunitou nebo minimálně ve spolupráci s ní.

Chceme, aby se sokolovna opět stala společenským centrem Motola a Homolky, aby fungovala jako náš prostor a byla nám k dispozici pro sportovní a kulturní aktivity.

Chceme dát prostor každému z Motola a Homolky, každému sousedovi a sousedce, aby se do oživování sokolovny mohli zapojit.

Přijďte proto ve středu 20. března v 18 hodin do Pizzerie Justina (Kudrnova 4A).

Srdečně zve,

Sousedský spolek Homolka-Motol

1 thought on “Oživujeme sokolovnu v Motole. Přidejte se k nám!

  1. Jsem pro zachování Sokolovny. Jelikož se MČ Praha 5 či Magistrát (nevím, přesně) chystá ukončit činnost/poskytovat prostory MC Poštovka, které využíváme s dcerou k mimoškolní činnosti. Bylo fajn, mít možnost nějakého jiného místa setkávání, pořádání kulturních akcí, aj.
    Bydlíme v nové části Motola – ul. Jeřabinová a to už od roku 2008 a sousedském spolku jsme se dozvěděli až nyní v březnu 2019. Rádi využíváme všechna hřiště ve starém Motole, která loni prošla rekonstrukcí.
    Petici přijdu podepsat do pizzerie.
    Přeji vám mnoho úspěchů.
    Jana Kuberová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *