Co se týká viru

Drazí sousedé,  

domníváme se, že pravděpodobnost nákazy virem na našem sídlišti je zatím relativně malá. Přesto je potřeba se chránit, zvláště pokud patříte do ohrožené skupiny obyvatel (senioři a ti s vážně podlomeným zdravím). To znamená nosit roušky a mýt si často ruce.

Pokud roušky nemáte, volejte sousedovi Pavlu Strnadovi (720964738), v jehož bytě dočasně vznikla „roušková manufaktura“, která má za úkol zásobovat po dobu nezbytně nutnou naše sídliště.

Roušky šijeme podle dostupných návodů, materiál dáváme dohromady svépomocí. Kdybyste nějaký vhodný materiál měli (měkkou 100% bavlnu), taky jej přivítáme. Pokud máte doma šicí stroj, můžete se dokonce k šití přidat! Ozvěte se.

Výrobu budeme zatím financovat ze spolkového transparentního účtu, ovšem hodil by se nám dobrovolný příspěvek, abychom získali větší kapacitu. Můžete ho poslat na náš transparentní účet: 2001748394/2010

Zároveň nabízíme pomoc seniorům a jiným lidem na našem sídlišti, kteří jsou třeba nemocní a nemohou si vyzvednout léky z lékárny. Pokud někdo pomoc potřebuje, obraťte se na nás:

Jaroslav Pašmik: 777409044

Miriam Gračková: 704033340

Jiří Beran: 602274999

Kateřina Jiřičková: 723430847

Pokud znáte sousedy, kteří potřebují pomoc, sdělte jim prosím tuto zprávu! 

S přáním pevného zdraví,

Sousedský spolek Homolka-Motol

1 thought on “Co se týká viru

  1. Dobry den,

    rada bych nabidla svou pomoc – mohu sit rousky. Bohuzel nemam material, ale mam sici stroj a umim sit. Sice bydlim v Repich, ale denne jezdim do prace do FN Motol (stanice Sidliste Homolka), takze pokud byste potrebovali pomoci, mohu si vyzvednout material a pak zase privezt hotove rousky. S pozdravem Lucie G.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *