Rekonstrukce koupaliště Motol – další postup

Milí sousedé,
po dlouhém napínání, kdy jsme čekali na vyjádření radních z Magistrátu hl. m. Prahy, Vám můžeme oznámit skvělou zprávu: betonová obluda na motolském koupališti nebude! Magistrát hl. m. Prahy záměr betonové rekonstrukce našeho koupaliště vyřadil z investic. Je to úžasný úspěch všech 1200 z vás, kteří jste podepisovali petici, aktivně ji šířili mezi svými známými, podpořili nás na Zastupitelstvu HMP v červnu nebo jste nám psali a drželi nám palce! Všem vám moc děkujeme! Je to další důkaz toho, že naše komunita má sílu měnit věci k lepšímu a že má smysl se vyjadřovat a aktivně vystupovat i ke zdánlivě již „ztraceným“ kauzám v našem okolí.

Je to velká radost vědět, že nám přírodní koupaliště nezmizí pod tunami betonu a nepromění se v luxusní koupaliště zaměřené na zcela jinou klientelu! Velmi se z toho radujeme, zároveň ale cítíme závazek vůči vašemu názoru vyjádřenému jak v anketě, tak v petici, kterou jste podepisovali. Žádáme v ní citlivě provedenou rekonstrukci, nikoli zastavení investice. Přesto Magistrát v současné chvíli jedná ve smyslu – nechcete-li současný projekt, nebude nic.

Plánujeme proto v kauze pokračovat a vystoupit na listopadovém Zastupitelstvu HMP. Předáme tam radním naši petici, a zavážeme je k tomu, aby odpověděli na žádost občanů Prahy a rekonstruovali místní koupaliště podle přání místní komunity. Budete-li mít chvíli, přijďte nás 11. 11. 2021 na Magistrát podpořit! Dejte nám prosím vědět na spolek.homolka@gmail.com a domluvíme konkrétní čas, děkujeme.

Za Sousedský spolek Homolka-Motol

Jakub a Šárka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *